Beste leden,

Beste vriendinnen, vrienden,

 

We zijn verheugd wat nieuws te brengen over onze vereniging.

 

Het huurovereenkomst  van “Traité de Rome”  kwam ten ​​einde op 31/08/2012. De boot werd overgedragen aan de eigenaar in de haven van Valencia, Spanje.

De eigenaar blijkt niet zeker om “Traité de Rome” naar de toekomst te willen onderhouden en verschillende voorstellen worden overwogen.

De Raad van Bestuur heeft duidelijk aangegeven dat “ Sail for Europe” geen  kandidaat overnemer is, maar blijft beschikbaar om  elke mogelijkheid te evalueren om op te treden als een operationele partner in de toekomst. Een groep van potentiële kopers is gevormd en deze is verder aan het onderhandelen ....

In tussentijd is de vereniging in stand-by. Om de fondsen te voeden gedurende deze winterstop, zullen we deelnemen aan de BRYC rommelmarkt, zondag 3 maart, met een aantal leuke souvenirs  van onze laatste Europese tochten. Wees  Welkom!

Vooreerst, bij deze,  willen we de leden bedanken die de vereniging willen steunen door de vernieuwing van hun lidmaatschap. De lidgelden voor 2013 en bankgegevens zijn hieronder vermeld.

 

 We zullen zeker u op de hoogte houden van zodra de lopende besprekingen zijn afgerond ....

 

In afwachting van uw komst,

 

Philippe Hanin

Voorzitter

 

Dank bij voorbaat voor uw steun.

Steunend lid: 30 €

Actief lid: 70 €

Erelid: € 100

 

Bank rekening Sail for Europe

IBAN BE92 0014 4635 9623

BIC  GEBABEBB
http://www.innonautics.eu/boat-treaty-of-rome/

  
  
 
Click to see our partners
Partner